Gulasz z halibuta i Chorizo z grzankami czosnkowymi
Gulasz z halibuta i Chorizo z grzankami czosnkowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 373 kalorie, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,29 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, chleb ciabatta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantny gulasz z halibuta z chorizo i jarmużem, Gulasz rybny śródziemnomorski z grzankami czosnkowymi, oraz Gulasz jagnięcy z boczniakiem szwajcarskim i grzankami czosnkowo-Pietruszkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj chorizo; smażyć 3 protokół lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
5
Dodaj cebulę; smażyć 3 minut lub aż po prostu przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać pokrojony czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
7
Dodaj sherry; gotować 1 1/2 protokół, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać bulion i kolejne 5 składników (przez ciecierzycę); wymieszać do połączenia. Filety z halibuta Nestle w gulaszu; łyżka mieszanki pomidorowej na filetach. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem lub pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Umieścić plastry ciabatta na blasze do pieczenia. Broil 1 minutę lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciabatta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.