Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania)

Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania)
Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbaskami - (Asturia, Hiszpania) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 1247 kalorii, 76g białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oscar mayer boczek, sól, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania), Wędzone kiełbaski z serem i fasolą, oraz Kiełbaski z marchwi i Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Moczyć fasolę przez noc w wystarczającej ilości wody, aby pokryć o 2 cale; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Boczek ugotować w dużym garnku na średnim ogniu 4 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać cebulę, por, marchew i czosnek; wymieszać. Zmniejszyć ogień do minimum; gotować 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
4
Dodać fasolę, szynkę, kiełbaski, liście laurowe i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć tylko składniki w stockpot. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmyć pianę i tłuszcz z wierzchu gulaszu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dusić, częściowo przykryte, 2-1 / 2 godziny lub do miękkości fasoli. Odtłuszczone tłuszcze z wierzchu gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
GulaszGulasz
7
Usunąć szynki skokowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
8
Usuń mięso z kości. Powrót mięsa do garnka; wyrzucić kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Usunąć liście laurowe; wyrzucić. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia25
Magazyn