Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania)
Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbaskami - (Asturia, Hiszpania) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 1247 kalorii, 76g białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oscar mayer boczek, sól, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania), Wędzone kiełbaski z serem i fasolą, oraz Kiełbaski z marchwi i Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Moczyć fasolę przez noc w wystarczającej ilości wody, aby pokryć o 2 cale; odcedzić.
Boczek ugotować w dużym garnku na średnim ogniu 4 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać cebulę, por, marchew i czosnek; wymieszać. Zmniejszyć ogień do minimum; gotować 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać fasolę, szynkę, kiełbaski, liście laurowe i paprykę.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć tylko składniki w stockpot. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmyć pianę i tłuszcz z wierzchu gulaszu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dusić, częściowo przykryte, 2-1 / 2 godziny lub do miękkości fasoli. Odtłuszczone tłuszcze z wierzchu gulaszu.
Usuń mięso z kości. Powrót mięsa do garnka; wyrzucić kości.
Usunąć liście laurowe; wyrzucić. Doprawić solą i pieprzem.