Gulasz Z Dziczyzny

Gulasz Z Dziczyzny
Gulasz z dziczyzny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $5.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś liście tymianku, ziemniaki, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Gulasz Z Dziczyzny, oraz Gulasz Z Dziczyzny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w 4-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Usuń boczek z łyżką szczelinową, rezerwując tłuszcz w holenderskim piekarniku i odcedzić na ręcznikach papierowych; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Gotować dziczyznę w tłuszczu boczku na średnim ogniu około 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje. Wymieszać 2 szklanki wody, wino, sól, tymianek, majeranek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
MajeranekMajeranek
DziczyznaDziczyzna
PieprzPieprz
TymianekTymianek
WodaWoda
SólSól
WinoWino
4
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 2 godzin lub aż dziczyzna będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
5
Wymieszać z cebulą, marchewką i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
ZiemniakZiemniak
6
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 30 minut lub aż warzywa i dziczyzna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
DziczyznaDziczyzna
7
1/2 szklanki zimnej wody i mąki wstrząsnąć w szczelnie przykrytym pojemniku; stopniowo mieszać do gulaszu. Wymieszać z sosem browning.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrowningSOS Browning
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GulaszGulasz
WodaWoda
8
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
9
Posypać boczkiem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia24
Magazyn