Gulasz z ciecierzycy i bakłażana

Gulasz z ciecierzycy i bakłażana
Gulasz z ciecierzycy i bakłażana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 263 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liści laurowych, fasola garbanzo, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz Z Bakłażana I Ciecierzycy, Inspirowany bliskowschodnim pikantnym gulaszem z ciecierzycy, bakłażana i Tahini, oraz Dip z bakłażana i ciecierzycy.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z salami i gotować, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wymieszać z cebulą, papryką i czosnkiem. Gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wymieszać z bakłażanem, pastą pomidorową i kolendrą, i doprawić solą, pieprzem i oregano. Kontynuuj gotowanie 15 minut. Rozgnieść bakłażan, ponieważ zmiękcza, i dodać trochę wody, jeśli to konieczne, aby utrzymać składniki przed wysuszeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wymieszać fasolę garbanzo, pomidory, liście laurowe, i zielona cebula na patelni, i wlać wodę. Doprowadzić do wrzenia na 5 minut. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 15 minut. Przed podaniem wymieszać z octem i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn