Gulasz z afrykańskich orzechów mielonych ze śmietaną-szczypiorkiem

Gulasz z afrykańskich orzechów mielonych ze śmietaną-szczypiorkiem
Przepis gulasz z afrykańskich orzechów mielonych ze śmietaną-szczypiorkiem gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. To danie główne ma 431 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz prażone na sucho orzeszki ziemne, olej canolan, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Podstawowy Pieczony Ziemniak Z Boczkiem, Śmietaną I Szczypiorkiem, Muffiny Ze Śmietaną Ze Szczypiorkiem, oraz Ziemniaki ze śmietaną i szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć śmietanę i szczypiorek w małej misce; przykryć. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
4
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund. Wymieszać w orzeszki ziemne, sól, i pokruszony czerwony pieprz; podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
CzosnekCzosnek
SólSól
5
Dodać ziemniaki, bulion i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę i 10 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
BulionBulion
6
Umieść 1 2/3 szklanki gulaszu w każdej z 6 misek; top każdej porcji z około 2 1/2 łyżki śmietany mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować wina z rodziny Man Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.
Wina z rodziny Man Pinotage
Wina z rodziny Man Pinotage
Mieszanka 86% Pinotage, 12% Shiraz i 2% Viognier.Pełne aromatów czerwonych jagód, akcentów cynamonu i gałki muszkatołowej oraz miękkich tanin, to wino powinno dobrze komponować się z większością czerwonych mięs lub drobiu. Słodkie owocowe smaki Pinotage ' u sprawiają, że idealnie komponuje się z pikantnym Curry. Nowoczesny styl Pinotage. Podawać w chłodnej temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn