Gulasz Wołowy Z Karczocha
Gulasz wołowy z karczocha to bez nabiału danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 19g tłuszczu i w sumie 479 kalorii. Za 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką sól, pieprz, marynowane serca karczochów i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 7 godzin i 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Wołowy Z Karczocha, Obfity gulasz wołowy – sycący gulasz wołowy można łatwo przygotować w garnku, oraz Gulasz z karczocha i Garbanzo dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Dodaj wołowinę po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć. Na dużej patelni brązowa wołowina w oleju partiami.
Przenieś do 3-lub 4-qt. powolna kuchenka z łyżką cedzakową. Stopniowo dodawaj consomme do patelni, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki. Dodaj cebulę, pieczarki, wino, czosnek i koperek.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do miękkości. Dodaj karczochy; gotuj 30 minut dłużej lub do podgrzania.