Gulasz Wołowy Z Cydru

Gulasz Wołowy Z Cydru
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Gulasz wołowy z cydru może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 13g tłuszczu i w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 2. Za 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, octu jabłkowego, marchewki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 50 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 67%. Spróbuj Gulasz Wołowy Z Cydru, Gulasz Wołowy Z Cydru, oraz Gulasz wołowy z cydru dla dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodaj wołowinę po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć. W dużym rondlu brązowa wołowina w oleju; odcedzić. Dodaj cydr, wodę, ocet i tymianek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 45 minut lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj marchewkę, seler, ziemniaki i cebulę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii

Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Gulasz wołowy w menu? Spróbuj połączyć się z Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Shiraz Drwala Torbrecka. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Sziraz drwala torbrecka
Sziraz drwala torbrecka
Gęsty, bogaty i wysublimowany rocznik 2013 ma bogatą żywiołowość łączącą gęstą, owocową czystość z prawdziwą fakturą, złożonością i finezją. Jest to elegancki, ustrukturyzowany i potężny przykład i jest fantastycznym wprowadzeniem do gamy Torbreck. Oferując ogromną przyjemność w młodości, Shiraz Drwala z 2013 roku bez wątpienia przekształci się w imponujące wino z kilkoma latami w piwnicy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn