Gulasz wołowy VI
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Gulasz wołowy VI może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2946 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, ziemniaki, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku lub holenderskim piekarniku, gotować wołowinę w oleju na średnim ogniu, aż brązowieje. Bulion rozpuścić w wodzie i wlać do garnka. Wymieszać z rozmarynem, pietruszką i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Wymieszać ziemniaki, marchew, seler i cebulę do garnka. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 2 łyżeczkach zimnej wody i wymieszać z gulaszem. Przykryć i dusić jeszcze 1 godzinę.