Gulasz wołowy w stylu Bolońskim to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz oliwę z oliwek, liście laurowe, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tacchino alla Bolognese (Turcja, styl Boloński), Domowy Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy po irlandzku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń tłuszcz z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
2
Pokroić wołowinę w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
3
Rozgrzać olej w nonstick 4-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu. Pancetta, cebula, papryka, czosnek i pietruszka gotować w oleju około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż pancetta będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
2 Posiekane Czerwone Cebule
Pietruszka-nać
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Wymieszać z wołowiną i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 1 godziny, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie miękka.