Gulasz Wołowy Harvest
Gulasz wołowy Harvest może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 41g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, dyni, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Gulasz Wołowy Harvest, Gulasz Wołowy Harvest, oraz Gulasz Wołowy Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso gulasz wołowy opłukać i osuszyć.
Posypać solą i pieprzem; wrzucić mąkę, wytrząsając nadmiar.
Połowę wołowiny ugotować w 2 łyżkach. gorący olej w holenderskim piecu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż zbrązowieje. Powtórz procedurę z pozostałą wołowiną i olejem. Wymieszać z koncentratem pomidorowym; gotować 1 minutę.
Dodaj bulion i wymieszaj, aby rozluźnić cząstki z dna holenderskiego piekarnika.
Przenieść mieszaninę do 6-qt. powolna kuchenka.
Wymieszać z selerem, cebulą i czosnkiem. Top z dyni. (Nie mieszać, aby włączyć.) Przykryć i gotować na niskim 4 1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Podawać na gorących ugotowanych puree ziemniaczanym, w razie potrzeby.
Dekorować, w razie potrzeby.