Gulasz Wołowy Harvest

Gulasz Wołowy Harvest
Gulasz wołowy Harvest może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 41g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, dyni, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Gulasz Wołowy Harvest, Gulasz Wołowy Harvest, oraz Gulasz Wołowy Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso gulasz wołowy opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
2
Posypać solą i pieprzem; wrzucić mąkę, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Połowę wołowiny ugotować w 2 łyżkach. gorący olej w holenderskim piecu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż zbrązowieje. Powtórz procedurę z pozostałą wołowiną i olejem. Wymieszać z koncentratem pomidorowym; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodaj bulion i wymieszaj, aby rozluźnić cząstki z dna holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Przenieść mieszaninę do 6-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
6
Wymieszać z selerem, cebulą i czosnkiem. Top z dyni. (Nie mieszać, aby włączyć.) Przykryć i gotować na niskim 4 1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Podawać na gorących ugotowanych puree ziemniaczanym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
8
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 11 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn