Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z ogonem Giny. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1465 kalorii, 131g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na $7.74 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, pastę pomidorową, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Duszony gulasz wołowy i krótkie żeberka.
Instrukcje
1
Umyć i osuszyć oxtails.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
2
Dodać mięso do dużej miski i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Wrzucić mięso do mąki, aż lekko pokryte.
Dodaj oliwę z oliwek do dużego holenderskiego piekarnika na średnim ogniu. Brązowe wołki ze wszystkich stron, partiami, aż dobrze zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Przełożyć mięso na talerz i w razie potrzeby wylać część kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, tymianek, i czosnek do garnka i podsmażyć, aż cebula będą miękkie i zaczynają brązowy, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i grzać. Deglaze garnek z butelką czerwonego wina i wymieszać wszystkie rumiane kawałki na dnie patelni. Wymieszać bulion wołowy, pomidory z sokami i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodaj rumianą wołowinę z powrotem do garnka wraz z nagromadzonymi sokami, które mogły zebrać się na talerzu. Doprowadzić gulasz do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego gotować. Przykryć i gotować, aż wołowina będzie miękka i spadnie z kości, o 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Wymieszać z grzybami i gotować, przez 30 minut więcej. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
8
W razie potrzeby dodaj sól i pieprz i wymieszaj z Czerwonym octem winnym, aby rozjaśnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9
Wyjmij mięso z garnka i zdejmij mięso z kości, a następnie dodaj z powrotem do garnka. Odrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Gulasz przełożyć do naczynia i podawać na gorąco na maślanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Gulasz
11
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą na średnim ogniu, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Odcedzić w durszlaku i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
13
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.