Gulasz wołowo-Ale z zieloną cebulą-pierogi z maślanką

Gulasz wołowo-Ale z zieloną cebulą-pierogi z maślanką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu wołowego i pierogów z zieloną cebulą i maślanką. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 591 kalorii, 47g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, zieloną cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz wołowy z pierogami, Wołowina w gulaszu z pierogami, oraz Gulasz wołowy z kluseczkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wrzucić wołowinę z 3 łyżkami. mąka, 1 łyżeczka. sól i pieprz. W dużym garnku na średnim ogniu podgrzej 1 łyżkę. olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj tyle wołowiny do garnka, aby utworzyć jedną warstwę (około 1/3 wołowiny), uważając, aby nie przepełnić garnek. Brązowe mięso ze wszystkich stron, łącznie około 7 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Przełożyć do dużej miski i brązową pozostałą wołowinę w 2 partiach. Jeśli mięso lub soki z patelni zaczną się palić, zmniejsz ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj 1 butelkę ale do garnka, skrobanie brązowych bitów drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wylać piwo na zarezerwowaną wołowinę i opróżnić garnek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj pozostałą łyżkę. olej do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać cebulę i 2 łyżeczki. sól. Gotować, często mieszając, 2 minuty. Przykryj garnek i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula ma nutę złotego koloru, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Zdejmij pokrywkę, podnieś ciepło do średniej wysokości, wymieszaj 3 łyżki. mąkę i gotować, często mieszając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
9
Dodaj grzyby, zarezerwowaną wołowinę i piwo, pozostałą butelkę piwa i marchew. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i obniżyć ciepło do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie miękka, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
AleAle
10
Około 40 minut przed podaniem zrobić pierogi: w średniej misce wymieszać pozostałe 2 szklanki mąki, zieloną cebulę, pozostałe 3/4 łyżeczki. sól i soda oczyszczona. Używając blendera do ciast lub palców, przerabiaj zimne masło na mieszankę mąki, aż będzie przypominać mączkę kukurydzianą z kawałkami wielkości grochu. W innej misce ubij razem maślankę i jajko. Delikatnie złóż mokre składniki na suche, mieszając, aż powstanie bardzo kudłate ciasto. Jeśli potrzebna jest więcej płynu, dodaj dodatkową maślankę 1 łyżkę. na raz. Delikatnie uformuj ciasto na 12 równych kulek i wrzuć do gulaszu. Przykryć garnek i gotować 20 do 30 minut, lub aż pierogi są puszyste i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Odstawić na 15 minut przed podaniem, gulasz zgęstnieje w miarę stygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn