Gulasz wieprzowy z pasternakiem i morelami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, pietruszkę płaskolistną, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Przyjaciele karmienia: Gulasz wieprzowy z twardym cydrem, pasternakiem i pancettą, Gulasz Jagnięcy Z Pasternakiem, Śliwkami I Ciecierzycą, oraz Przyprawiony gulasz jagnięcy z morelami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać wieprzowinę i gotować 6 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Wyjmij wieprzowinę z patelni i wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem, pozostawiając rumiane kawałki na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj cebulę, seler, i woda; gotować 3 protokół, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wieprzowina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać pastę pomidorową i kolejne 6 składników (pasta pomidorowa przez liście laurowe) i doprowadzić gulasz do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Wymieszać z pasternakiem i morelami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż wieprzowina będzie miękka. Liście laurowe wyrzucić; posypać natką pietruszki.