Gulasz Wieprzowy Pomarańczowo-Żurawinowy
Gulasz wieprzowy pomarańczowo-żurawinowy wymaga ok. 2 godziny i 6 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz zieloną cebulę, sól koszerna, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Wieprzowy Pomarańczowo-Żurawinowy, Gulasz z wieprzowiny i ciecierzycy z pomarańczą i kminkiem, oraz Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowo-Żurawinowa.
Instrukcje
Obierz i przekrój pomarańczę na misce; wyciśnij membrany, aby wyodrębnić sok. Odłóżcie sekcje na bok; rezerwujcie sok.
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Wieprzowinę posypać równomiernie solą.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; smażyć 5 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Dodaj 1/2 szklanki posiekanej cebuli na patelnię; smażyć 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; smażyć 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z kawałkami pomarańczy, sokiem pomarańczowym, wywarem i 4 kolejnymi składnikami (przez sambal). Przykryć; piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę. Wymieszać z żurawiną.
Piec, przykryty, w 325 przez dodatkowe 30 minut lub aż wieprzowina będzie przetargu widłowego.
Miejsce 1 Puchar ryżu w każdym z 4 miski; top każdej porcji z około 3/4 Puchar wieprzowiny mieszaniny.
Posypać każdą porcję 1 1/2 łyżeczki zielonej cebuli.