Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Gulasz wieprzowy i Squash z Chiles może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz chiles de árbol, olej roślinny, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Podobne przepisy to Gulasz wieprzowo-Kabaczkowy z chilli, Wieprzowina i Hominy w czerwonym Chiles zupa / gulasz, oraz Pikantny i słodki Gulasz wieprzowy z Ancho Chiles.
Instrukcje
1
Połącz wieprzowinę, kolendrę, połowę czosnku i 1 łyżkę soli w dużej misce; doprawić przyprawą i wrzucić. Przykryć; schłodzić co najmniej 4 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°. grzać pestki dyni na obramowanej blasze do pieczenia, rzucając od czasu do czasu, aż złoty, o 5 protokół; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
Tosty chiles na czystej blasze dopieknie ciemnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Pozwól ostudzić się, a następnie usuń łodygi i nasiona, jeśli możeszprzeprowadzić mniej ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona
5
Umieść chiles, połowa yellowonion, pozostały czosnek i 1 szklanka gorącej wodyw blenderze; odstawić 10 minut, aby zmiękczyć chiles.Blend aż gładka; odstawić Chile purée bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu overmedium-wysokie ciepło. Pracując partiami, gotować wieprzowinę, obracając od czasu do czasu, untilbrowned, 8-10 minut; przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
7
Wylać tłuszcz z garnka. Gotować Chile puréein garnek na średnim ogniu, mieszającoccasionally, aż zmniejszy się o połowę, 8-10minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Dodać wieprzowinę, oregano, pozostałą żółć i 10 szklanek wody do garnka; doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i dusić, częściowo pokryte,od czasu do czasu odtłuszczania, aż wieprzowina jest bardzo miękka, 3-3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pieprz
Woda
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Dodać squasha do gulaszu i gotować, uncovered, aż wieprzowina się rozpada i squash jest miękki, 30-35 minut; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Nóż Do Obierania
Wieprzowina
Gulasz
10
Wrzucić czerwoną cebulę i sok z limonki w małej misce; odstawić, rzucając od czasu do czasu, 30 protokół.
Podawać gulasz z czerwoną cebulą, kolendrą i zarezerwowanymi pestkami dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Dyni
Cebula Czerwona
Kolendra
Gulasz
12
DO AHEAD: wieprzowina może być marynowana 2 dni wcześniej; przechowywać schłodzone. Gulasz można zrobić 3 dni do przodu; ostudzić, a następnie przykryć i schłodzić.