Texas Stew może być właśnie tym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym , którego szukasz. Jedna porcja zawiera 284 kalorie , 15 g białka i 13 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 95 centów za porcję. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Mieszanka wody, sosu worcestershire, marchewki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 54% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Chile Underground's Texas Caviar , Easy 4 Ingredient Texas Toast i Kats Texas Caviar .
Instrukcje
1
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przenieś do wolnowaru 5-qt. Wymieszaj z pozostałymi składnikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6–8 godzin lub do momentu, aż potrawa będzie ciepła.