Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu jagnięcego z cytryną i tymiankiem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 339 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, jagnięce ramię, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona cytryna z tymiankiem jagnięcina, Jagnięcina po grecku z cytryną i tymiankiem, oraz Minimal Monday: Kotlety Jagnięce Z Tymiankiem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Sucha jagnięcina z papierowymi ręcznikami. Wrzucić jagnięce kostki z mąką w średniej wielkości misce. Nadmiar mąki otrząsnąć i odstawić na druciany stelaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy Mięso
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać olej do holenderskiego piekarnika ustawionego na średnim ogniu. Gdy olej się połyskuje, dodaj jagnięcinę. Gotować jagnięcinę, aż rumiane z każdej strony, o osiem minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Usunąć kostki i odstawić na bok.
4
Dodaj szalotki, por, czosnek i tymianek do holenderskiego piekarnika. Gotować, często mieszając, aż pory są lekko rumiane, około czterech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Wlać w magazynie, białe wino, sok z cytryny i skórki cytryny. Złomować wszelkie rumiane kawałki z dna holenderskiego piekarnika drewnianą łyżką. Doprawiamy szczyptą soli i pieprzu, a jagnięcinę wracamy do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6
Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i częściowo pokryj. Gotować, mieszając co około pięć minut, aż jagnięcina będzie bardzo miękka, 45 minut do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
7
Podawać z posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.