Gulasz Chorizo z jarmużem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis zawiera 4 porcje z 1012 kalorii, 45g białka, oraz 48g tłuszczu każdy. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 48% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 24 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz skrobiowe ziemniaki, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chorizo, Gulasz Z Kapusty I Ciecierzycy, Pikantny gulasz z halibuta z Chorizo i jarmużem, oraz Mięso Lite: soczewica, jarmuż i gulasz Chorizo podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w garnku z zupą na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj chorizo i render 2 do 3 minut, a następnie wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
3
Dodać ziemniaki, posypać solą i pieprzem i gotować częściowo przykryte, aż lekko rumiane, kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4
Dodać paprykę, czosnek, liście laurowe i cebulę i gotować 5 minut więcej mieszając od czasu do czasu. Do garnka włożyć jarmuż, dodać bulion, pomidory i ciecierzycę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Uncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj chorizo z powrotem do garnka. Przynieś zupę na wolnym ogniu i gotuj przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Podawać z portugalskimi roladkami skropionymi olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Pobierz listę zakupów Rachael dla przepisów tego odcinka tutaj.