Gulasz Chorizo z jarmużem

Gulasz Chorizo z jarmużem
Gulasz Chorizo z jarmużem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis zawiera 4 porcje z 1012 kalorii, 45g białka, oraz 48g tłuszczu każdy. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 48% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 24 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz skrobiowe ziemniaki, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chorizo, Gulasz Z Kapusty I Ciecierzycy, Pikantny gulasz z halibuta z Chorizo i jarmużem, oraz Mięso Lite: soczewica, jarmuż i gulasz Chorizo podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w garnku z zupą na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj chorizo i render 2 do 3 minut, a następnie wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
3
Dodać ziemniaki, posypać solą i pieprzem i gotować częściowo przykryte, aż lekko rumiane, kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Dodać paprykę, czosnek, liście laurowe i cebulę i gotować 5 minut więcej mieszając od czasu do czasu. Do garnka włożyć jarmuż, dodać bulion, pomidory i ciecierzycę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj chorizo z powrotem do garnka. Przynieś zupę na wolnym ogniu i gotuj przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać z portugalskimi roladkami skropionymi olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cienki-Cienki-
7
Pobierz listę zakupów Rachael dla przepisów tego odcinka tutaj.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn