Gulasch Wołowy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Gulasch wołowiny może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1005 kalorii, 35g białka, oraz 88 g tłuszczu każdy. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Gulasch Wołowy, Szegediner Gulasch na # SundaySupper, oraz Gulasch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż goldenbrown i miękkie, często mieszając, o 25minutes.
Dodać czosnek i majeranek; gotować aż zmięknie, około 3 minut.
Dodaj pomidor i gotuj, aż mieszanina zacznie się zmieniaćbark czerwony, często mieszając, około 3 minut.
Dodaj oba papryki i wymieszaj, aby zmiksować; wyjmij z ognia i odstaw na 1 minutę dla smaków.
Dodać ocet; wymieszać średni heatuntil prawie cała ciecz jest wchłaniana, około 2 minut.
Dodaj bulion, liście laurowe i lemonpeel; zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia.
Wołowinę posypać solą i pieprzem; dodać do garnka. Gotować na wolnym ogniu średnio-niskimil wołowina jest delikatna, mieszając od czasu do czasu,około 2 1/2 godziny.
Przenieść wołowinę do miski, pozostawiając onionsin garnek. Gotować sos w garnku, aż zmniejszy się Do5 filiżanek, o 15 protokół. Lekko schłodzić.Praca w partiach, SOS puree w blenderuntil gładkie; powrót do garnka. Doprawić solą i pieprzem. Wołowina do garnka. Dusić do ogrzania przez, o 5 protokół. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Lekko schłodzić.Chill uncovered do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić. Przepłukać przed podaniem.
Zgodnie z duchem tego menu, nalej austriacką czerwień gulaszem. Owocowy, elegancki Feiler-Artinger2007 Zweigelt (1 zł