Guinness Week: Beeramisu
Przepis Guinness tydzień: Beeramisu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 12 godzin. Ten napój ma 315 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1511 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, guinness, plus 1/2 szklanki irish cream, takie jak bailey ' s, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tydzień Guinnessa: Mus czekoladowo-czekoladowy z ciasteczkami owsianymi Guinnessa, Guinness Week: wieprzowina i Guinness Hand Pie, oraz Guinness Week: Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mascarpone i cukier połączyć w średniej misce, energicznie mieszać, aby rozpuścić cukier.
Ubić śmietanę i 2 łyżki Irish Cream w mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę do ubijania. Ubijaj wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty, 2-3 minuty. Delikatnie złóż bitą śmietanę na mascarpone.
Wlać Guinnessa do płytkiej miski. Po kolei, zanurz ladyfingers w Guinnessie z każdej strony. Nie mocz ich: liczenie do jednego z każdej strony zapewni cały mocny smak i wilgoć, której potrzebujesz.
Umieść w ciasnej pojedynczej warstwie w naczyniu, rozbijając je na kawałki w razie potrzeby.
Skropić 1/4 szklanki Irish Cream na całej warstwie.
Wlać około 1-2 szklanki mieszanki mascarpone na ladyfingers do przykrycia, rozprowadzając gładko łopatką. Zetrzyj warstwę wiórków czekoladowych na wierzchu za pomocą mikropłyty lub obieraczki do warzyw.
Powtórz proces z inną warstwą. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 12 godzin lub na noc przed podaniem.