Guinness Float
Guinness Float może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 633 kalorie, 10g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 79 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka odrobiny bittersów czekoladowych, fasola waniliowa, Irlandzka whiskey i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest świetne. Spróbuj Guinness Float, Guinness Float, oraz Ciasto Guinness Fudge Bundt z Ganache Guinnessa – nie potrzebne gogle do piwa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtka i cukier ubić w dużej misce, aż bledną. Przynieś mleko, śmietanę i wanilię oraz nasiona na wolnym ogniu w małym rondlu. Powoli ubijać gorącą ciecz do mieszaniny jaj; przecedzić przez sito o drobnych oczkach do czystej miski, a następnie umieścić miskę w większej misce z lodowatą wodą.
Dodać Irish cream i whisky i mieszać do ostygnięcia.
Przenieść do lodówki i schłodzić co najmniej 3 godziny. Zamrozić w maszynie do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta.
Do każdego naczynia włóż gałkę lodów do szklanki.
Dodaj Bittersy czekoladowe i top z Guinnessa. Jeśli nie masz Maszyny do lodów, złóż Baileys Irish Cream i whiskey do zmiękczonych lodów waniliowych i zamrozić do jędrności.