Guacamole ze Zwęglonymi Jalapeño i szalotki
Przepis Guacamole ze Zwęglonymi Jalapeño i szalotki może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 8 i koszty 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, jalapeño, hass awokado, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Guacamole ze Zwęglonymi Jalapeńo i szalotki, Guacamole ze Zwęglonymi Jalapeno i szalotki, oraz Guacamole ze zwęgloną kukurydzą, czarną fasolą i szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową. W małej misce, wrzucić szalotki, czosnek i jalapeo z olejem roślinnym. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, okazjonalnie obracając się, aż do zwęglenia, 5 do 6 minut.
Przenieść na powierzchnię roboczą i ostudzić.
Drobno posiekać szalotki i jalapeo i przenieść do średniej miski. Ząbki czosnku obieramy, rozgniatamy na pastę i dodajemy do miski. Miąższ awokado wrzucić do miski i grubo rozgnieść widelcem. Dodać kolendrę i sok z limonki do guacamole, doprawić solą i pieprzem i podawać.