Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole

Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole
Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 54 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. 68 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście epazote, sól, meksykańskie awokado hass i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole, Guacamole Taquero (Tomatillo Guacamole), oraz guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole.

Instrukcje

1
Umieścić pomidory w słoiku blendera pierwszy, a następnie dodać epazote, czosnek, cebula, chiles, sok z limonki, i sól. Zmiksować na bardzo gładką masę, przez co najmniej minutę (cierpliwości; patrz uwaga poniżej). Miąższ awokado miażdżyć łyżką do słoika blendera i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
TomatillosTomatillos
AwokadoAwokado
EpazoteEpazote
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W razie potrzeby dodaj trochę wody, aby uzyskać nadającą się do nalewania konsystencję. Doprawić do smaku z dodatkiem chile, soku z limonki i soli, i jeszcze raz zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
SólSól
3
Ta salsa najlepiej smakuje w dniu, w którym jest zrobiona, ale kwasowość z tomatillos uchroni ją przed odbarwieniem tak szybko, jak większość guacamoli. Będzie pyszny następnego dnia, jeśli przechowasz go w lodówce z kawałkiem folii dociskanej do powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Niech dojdzie do temperatury pokojowej, zanim podasz.
5
Uwaga: Mieszanie Upartych Tomatillos
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
6
To trwa minutę lub tak ostrza słoika blendera złapać surowe posiekane Tomatillo. Gdy to zrobią, wszystkie składniki zostaną przyciągnięte do nich. Bądź cierpliwy i nie dodawaj wody. Jeśli pomidory nie spłyną po około minucie, zatrzymaj mikser, poprowadź je drewnianą łyżką i spróbuj ponownie zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Przedruk za zgodą prawdziwie meksykańskiego Roberto Santibañez z JJ Goode, (C) © 2011 John Wiley & Sons, Inc.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn