Grzyby stekowe

Grzyby stekowe
Steakhouse Mushrooms trwa około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 4 g białka i 12 g tłuszczu. Za 86 centów za porcję otrzymasz przystawkę dla 4 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga oregano, masła, bazylii i proszku czosnkowego. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 27% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Steakhouse Classics” Kanapka ze szpinakiem w śmietanie, plasterkami filetu mignon i mieszanymi grzybami, chleb steakhouse i kebab steakhouse.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzej masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj grzyby; gotować i mieszać do miękkości. Wymieszaj przyprawy i, jeśli to konieczne, sos do przyrumienienia. Zmniejsz ogień do średniego; gotować pod przykryciem przez 3-5 minut, aby smaki się połączyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrowningSOS Browning
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn