Grzyby Portabella nadziewane Krabem
Grzyby Portabella wypełnione krabami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 232 kalorie, 22g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kraba, zielona cebula, worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Grzyby Portabella z krabem Imperial a la John Shields, Crab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled wontons), oraz Portabella grzyby z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby opłukać i osuszyć.
Usunąć i posiekać łodygi.
Wymieszać posiekane łodygi z kraba, ser, cebula, i Worcestershire.
Umieść grzyby, filiżankę do góry, na maślanej patelni o wymiarach 9 na 13 cali. Łyżka mieszanki kraba równo na grzyby, a następnie naciśnij lekko, aby zmieścić się w czapkach.
Piec w piekarniku 350, aż ser topi się i lekko brązowieje, 20 do 25 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.