Grzyby białe i szpinak
Białe grzyby i szpinak może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka liści szpinaku, czosnek, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ciecierzyca, Białe Grzyby I Szpinak, Szpinak, Marchew I Białe Pieczarki Kuskus, oraz Szpinak Z Pomidorami, Białą Fasolą I Szpinakiem Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię saute lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i grzyby. Doprawić solą i pieprzem do smaku, dodać tymianek, czosnek i podsmażyć. Gotować, aż grzyby będą miękkie i dużo płynu wyparuje z dna patelni, 6 do 8 minut.
Dodaj Marsala i gotować, aż smak alkoholu znacznie złagodniał, 3 do 5 protokół.
Wyjąć i wyrzucić gałązki tymianku i czosnku. Wyłączyć ogień i wymieszać w liściach szpinaku tak, że więdną lekko. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przełożyć do miski i podawać.