Grzyby Bezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grzybów Bezowych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 66 i kosztuje 15 centów za porcję. Mieszanka likieru pomarańczowego, cukru, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grzyby Bezowe, Grzyby Bezowe, oraz Mrożone ciasto owocowe z grzybami Bezowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W ciężkim rondlu połącz cukier i wodę. Doprowadzić płyn do wrzenia na małym ogniu, wirując syrop i spłukując wszelkie kryształy cukru trzymające się boków patelni za pomocą pędzla zanurzonego w zimnej wodzie. Gotować syrop, aż osiągnie etap softball, lub aż termometr cukierki rejestruje 240 stopni F.
Podczas gotowania syropu w misce elektrycznego miksera ubijaj białka, aż będą spienione.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i szczyptę soli i ubić białka przez 30 sekund.
Posypać cukrem i ubić białka, aż utrzymają sztywne szczyty.
Dodaj syrop w strumieniu, ubijając i ubijaj bezę przez 10 minut lub do czasu, aż ostygnie. Napełnij worek ciasta wyposażony w 1/3-calowy zwykły końcówkę z bezy i rury z 66 kopce, każdy o średnicy 1-cala, na dużej blasze wyłożonej pergaminem do czapki grzybowe. Trzymaj torba ciasta prosto i rury się 66 stożki na blasze do pieczenia, aby łodygi grzybów.
Piec bezy w nagrzanym bardzo wolnym piekarniku (200 stopni F) przez 1 godzinę.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i wcisnąć spody czapek grzybkowych. Odstawić bezy do piekarnika i piec jeszcze 30 minut. Po 30 minutach wyłącz ogień i pozostaw bezy w piekarniku jeszcze przez 2 godziny.
Napełnij torebkę z ciastem wyposażoną w małą gwiazdkową końcówkę z kremowym ganaszem i wlej krem do spodów czapek, aby symulować skrzela. Wepchnij łodygę do każdej nasadki, Ustaw grzyby pionowo na łodygach w płytkim naczyniu i odstaw je na bok, aż Creme ganache będzie jędrny. Przechowywać grzyby pokryte.
W górnej części podwójnego kotła ustawionego na gorącej wodzie roztopić czekoladę z ciężką śmietaną i likierem o smaku pomarańczowym, mieszając, aż mieszanina będzie gładka.
Przenieść mieszaninę do metalowej miski i przechowywać w lodówce, niech ostygnie mieszając od czasu do czasu przez około 30 minut. Gotową do użycia czekoladę ubijamy aż do uzyskania miękkich szczytów.