Grzyb Frittata
Grzyb Frittatan jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka białek, jajek, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Grzyb Frittata, Grzyb Frittata, oraz Czosnek grzyb frittata.
Instrukcje
Rozgrzej 8-calową patelnię żaroodporną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj grzyby na patelnię; smażyć 12 minut lub aż lekko rumiane.
Pieczarki umieścić w średniej misce, lekko ostudzić. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi.
Grzyby, ser, tymianek, 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu, 1/8 łyżeczki soli, białka i jajka połączyć w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Podgrzać patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać mieszankę grzybową; gotować, pod przykryciem, przez 3 minuty lub aż prawie się ustawi. Broil 3 minut lub do jaj jest ustawiony.