Grzanki szkliwione-Buraczkowo-Burrata

Grzanki szkliwione-Buraczkowo-Burrata
Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 22g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.47 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka buraków, tymianku, gęsty chleb pełnoziarnisty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burak i burrata Crostini, Burak i Burrata Crostini, oraz Sałatka Z Buraków I Burratanu Endive dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu buraki przykryć zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać gałązki tymianku, czarny pieprz i czerwony ocet winny i doprowadzić do wrzenia. Dusić, częściowo pokryte, aż buraki są miękkie, o 45 minut, uzupełniając wodę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Buraki odsączyć, następnie obrać i pokroić w 1/4 cala kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Do rondla wrzucić pokrojone w kostkę buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodać ocet sherry, cukier, gałązkę rozmarynu i 1/4 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż powstanie syropowa glazura, o 12 protokół. Wyrzucić gałązkę rozmarynu i doprawić buraki solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Na każdą pełnoziarnistą grzankę nałożyć łyżkę szkliwionych buraków, kawałek burraty i gałązkę rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
BurrataBurrata
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
7
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, udekorować łuszczącą się solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn