Grzanki krabowo-awokado

Grzanki krabowo-awokado
Grzanki krabowo-awokado to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu cayenne, mięty, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grzanki Krabowe I Awokado, Grzanki krabowo-awokado sezamowe, oraz Tosty z karczocha i kraba.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 i lekko posmaruj dużą blachę do pieczenia oliwą z oliwek. Używając 2-calowego okrągłego kutra do ciastek, stempel 4 rundy z każdej kromki chleba i przełożyć na blachę do pieczenia. Lekko posmaruj rund oliwą z oliwek i tostuj przez około 15 minut, aż będą lekko złote i lekko chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej misce, rozgnieść awokado ze szczyptą soli i pieprzu cayenne. W innej małej misce delikatnie wymieszać mięso krabowe z sokiem z mięty i limonki i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
CrabmeatCrabmeat
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozłóż tłuczone awokado na grzankach, na wierzch z mieszaniną krabów i podawaj od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn