Grzanki Czosnkowo-Parmezanowe

Grzanki Czosnkowo-Parmezanowe
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 111 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz chleb, ser parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grzanki Czosnkowo-Parmezanowe, Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, oraz Tosty Z Parmezanem.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Umieść francuski chleb na blasze do pieczenia. Broil 1 minutę lub do lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Każdy plaster posmarować 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; przetrzeć plastry z wyciętą stroną połowicznego ząbka czosnku. Na każdy plaster równomiernie nałożyć 1 1/2 łyżeczki startego świeżego sera Parmigiano-Reggiano. Broil 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn