Grunt wiśniowy
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj Cherry Grunt. Jedna porcja zawiera 178 kalorii , 2 g białka i 5 g tłuszczu . Ten przepis na wegetariańskie lacto ovo jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 51 centów za porcję . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, masła, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Tarta wiśniowo-migdałowa , Babeczki śniadaniowe z jabłkiem, wiśnią, gruszką i migdałami oraz Pieczone pomidorki koktajlowe ze spaghetti .
Instrukcje
Umieść wiśnie i sok w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku wraz z wodą, 1/2 szklanki cukru i 2 łyżkami masła. Gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
W międzyczasie przesiej mąkę, proszek do pieczenia, sól i pozostały cukier; wsyp je do miski.
Resztę masła posiekaj blenderem do ciasta.
Nakładaj łyżeczką porcję sosu na masę wiśniową; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.