Grube i obfite Pinto Bean Chili
Grube i obfite Pinto Bean Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 286 kalorii, 16G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,58 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka papryki, cukru, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Grube i obfite Chili, Pinto Bean Chili, oraz Chili z wołowiną i fasolą Pinto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić wynika z chiles.
Umieść je w małym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Pozostawić do ostygnięcia.
Włóż chiles i wodę do blendera i puree, aż dobrze wymieszane.
Wlać do sitka, lekko naciskając na miąższ, aby uzyskać cały smak. Wyrzucić miąższ i zachować płyn. W dużym garnku non-stick, podsmażyć cebulę w trochę wody (1 łyżka stołowa na początek), aż zacznie brązowieć.
Dodać czosnek, papryka, i trochę więcej wody i smażyć przez 3 więcej minut.
Dodaj zastrzeżone SOS chile, pomidory, sos pomidorowy, fasola, kminek, oregano, czarny pieprz, i papryka i doprowadzić do duszenia. W małej misce, wymieszać kakao w proszku z 1/4 szklanki gorącej wody, aż będzie dobrze wymieszane.
Dodaj do chili. Smak do przypraw i dodać sól i czerwony pieprz do smaku. Jeśli wydaje się gorzki dodać cukier. Gotuj na niskim poziomie przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić mieszanie smaków. Składniki na 4-6 porcji.