Grube Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Z Kiełkami Pszenicy

Grube Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Z Kiełkami Pszenicy
Ten przepis służy 36. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Mieszanka soli, sody oczyszczonej, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Toffi, Pekan I Tosty Z Kiełków Pszenicy, Ciasteczka Czekoladowe Z Kiełkami Pszenicy Jumbo, oraz Chunky Peanut Butter Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. w misce do mieszania, wymieszać razem pierwsze 6 składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz suche składniki i dodaj do mieszanki masła orzechowego. Kształt na 1 calowe kulki i upuść na pergamin wyłożone blachy do pieczenia. Nacisnąć wilgotnym widelcem, aby zrobić krzyżówki, a następnie piec przez 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ochłoń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W22 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn