Grouper ze słodką papryką
Grouper ze słodką papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 33g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $2.94 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, oliwę z oliwek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Pan-Seared Grouper with Sweet Ginger Relish, oraz Yellowedge Grouper z pikantnym budyniem kukurydzianym, winegretem z boczniaków i drobną zielenią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć sos sojowy i sok z cytryny.
Wlać 1/4 szklanki marynaty w zamykanej plastikowej torbie; dodać ryby. Zamknąć worek i obrócić do płaszcza; przechowywać w lodówce przez 20 minut. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę.
Tymczasem na dużej patelni nieprzywierającej gotuj cebulę w 1 łyżeczce oleju przez 1 minutę. Wymieszać z papryką; gotować i mieszać przez około 5 minut dłużej. Wymieszać pomidory; gotować 1-2 minuty dłużej lub aż pomidory zostaną podgrzane i warzywa będą chrupiące-miękkie.
Zdjąć z ognia; utrzymać ciepło.
Odcedzić i wyrzucić marynatę z ryb. Na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, gotować ryby w pozostałym oleju przez około 8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Ułóż dwie trzecie mieszanki pieprzu na półmisku; top z rybą. Wierzch z pozostałą mieszaniną pieprzu i mżawka z zastrzeżoną marynatą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.