Grouper z sałatką ogórkową i sosem sojowo-musztardowym

Grouper z sałatką ogórkową i sosem sojowo-musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Grouper z sałatką ogórkową i sosem sojowo-musztardowym. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 36g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz daikon, długie chile, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Grouper z sałatką ogórkową i sosem sojowo-musztardowym, Wędzona Makrela, Ogórek I Sałatka Ziemniaczana Z Sosem Musztardowym, oraz Sos Sojowo-Sezamowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze przecier sos sojowy z octem ryżowym, mirinem, sake, musztardą i jedną trzecią czosnku. Po włączeniu maszyny powoli wlewaj 6 łyżek oleju roślinnego i mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Używając mandoliny, cienko pokrój połowę ogórka wzdłuż. Drobno julienne pozostałą połowę ogórka, a także marchewkę i daikon. W średniej misce, wrzucić warzywa julienned razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Na dużej patelni podgrzej pozostałe 3 łyżki oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj pokrojoną szalotkę i pozostały czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty kolor, o 3 protokół. Z rowkiem łyżką, przenieść szalotka i czosnek do papieru towellined talerz do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Przyprawić filety grouper solą i pieprzem i dodać je do patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie, o 4 protokół. Obróć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tylko biały przez cały, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z GrouperaFilety Z Groupera
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Łyżka 1 łyżka sosu sojowo-musztardowego w środku każdego talerza. Złóż plastry ogórka i ułóż je na dressingu. Ułóż filety grouper na ogórkach, rumiane boki do góry, a wierzch z julienned warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z GrouperaFilety Z Groupera
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Skropić pozostałym opatrunkiem.
8
Udekoruj smażonym czosnkiem i szalotką, paski chile, prażone nasiona sezamu, liście kolendry i szczypiorek i służyć od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Smażony CzosnekSmażony Czosnek
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn