Grouper z sałatką ogórkową i sosem sojowo-musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Grouper z sałatką ogórkową i sosem sojowo-musztardowym. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 36g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz daikon, długie chile, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Grouper z sałatką ogórkową i sosem sojowo-musztardowym, Wędzona Makrela, Ogórek I Sałatka Ziemniaczana Z Sosem Musztardowym, oraz Sos Sojowo-Sezamowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze przecier sos sojowy z octem ryżowym, mirinem, sake, musztardą i jedną trzecią czosnku. Po włączeniu maszyny powoli wlewaj 6 łyżek oleju roślinnego i mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Japoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Używając mandoliny, cienko pokrój połowę ogórka wzdłuż. Drobno julienne pozostałą połowę ogórka, a także marchewkę i daikon. W średniej misce, wrzucić warzywa julienned razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Gałązki Kopru Włoskiego
Słonina Wieprzowa
Rzodkiewka Daikon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Na dużej patelni podgrzej pozostałe 3 łyżki oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj pokrojoną szalotkę i pozostały czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty kolor, o 3 protokół. Z rowkiem łyżką, przenieść szalotka i czosnek do papieru towellined talerz do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Przyprawić filety grouper solą i pieprzem i dodać je do patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie, o 4 protokół. Obróć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tylko biały przez cały, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Groupera
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Łyżka 1 łyżka sosu sojowo-musztardowego w środku każdego talerza. Złóż plastry ogórka i ułóż je na dressingu. Ułóż filety grouper na ogórkach, rumiane boki do góry, a wierzch z julienned warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Groupera
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Gałązki Kopru Włoskiego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Skropić pozostałym opatrunkiem.
8
Udekoruj smażonym czosnkiem i szalotką, paski chile, prażone nasiona sezamu, liście kolendry i szczypiorek i służyć od razu.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.