Groch, Mięta I Parmezan Crostini

Groch, Mięta I Parmezan Crostini
Groszek, mięta i parmezan Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka oliwy z oliwek, soli koszernej, grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bezglutenowy makaron z miętą, groszkiem i parmezanem, Crostini Sojowo-Miętowe, oraz Crostini z ciecierzycy i mięty dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn