Grillowany łosoś Sockeye z fasolą Fava, białą kukurydzą i Sukkotaszem z dzikich grzybów

Grillowany łosoś Sockeye z fasolą Fava, białą kukurydzą i Sukkotaszem z dzikich grzybów
Grillowany łosoś Sockeye z fasolą Fava, białą kukurydzą i Sukkotaszem z dzikich grzybów może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 34g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, filety z łososia sockeye i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kukurydza, Fasola Fava I Sukkotasz Ogórkowy, Spicy Wild Alaskan Sockeye Salmon Poke Bowls, oraz Succotash Z Baby Squash, Fasolą Fava, Słodką Kukurydzą I Pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety z łososia posmarować oliwą z oliwek, posypać równomiernie solą i pieprzem. Grill, Skórka do dołu, na średnim ogniu (300 do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z łososiaFilety Z łososia
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
przez 3 minuty. Obróć i grilluj 1 dodatkową minutę lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podawaj nad sukkotashem.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn