Grillowany Tuńczyk z Tapenadą oliwkową

Grillowany Tuńczyk z Tapenadą oliwkową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowany Tuńczyk z oliwkową Tapenadą może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 423 kalorie, 50g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kaparów, tymianku, oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z Puree z białej fasoli, Tapenadą z oliwek i pieczonymi pomidorami Cherry, Zapiekany Tuńczyk z oliwkowo-Tapenadowym winegretem i rukolą, oraz Zapiekany Tuńczyk z oliwkowo-tapenadowym winegretem i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć oliwki, pomidory, tymianek, oregano, Olej, kapary, i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Spryskaj stojak do grilla nieprzywierającym, niepalnym sprayem do gotowania. Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Rybę posypać solą i pieprzem. Grillować tuńczyka do pożądanego stopnia doneness, o 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Tapenadę podawać na grillowanej rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn