Grillowany Stek Z Szynki Klonowo-Musztardowej
Grillowany stek z szynki Klonowo-musztardowej jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, stek z szynki, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek Z Szynki Klonowej Musztardowej, Stek Grillowany Klonowo-Musztardowy, oraz Klon, Musztarda Grillowany Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce wymieszaj syrop, musztardę i cebulę. Rezerwy 3 mieszanki syrop łyżki w oddzielnej małej misce do mikrofalówki.
Pozostałą mieszaninę szczotkować na szynce.
Umieść szynkę na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 8 do 10 minut, obracając raz, aż rumiane. Kuchenka mikrofalowa zastrzeżone mieszaniny syrop odkryte na wysokie 20 do 30 sekund lub do gorąca.
Szynkę ułożyć na półmisku; polać szynką mieszaniną syropu.