Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego steka i letnich warzyw z Pesto. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 31g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.85 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet winny, ząbki czosnku, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany stek Porterhouse z letnimi warzywami, Grillowany stek Porterhouse z letnimi warzywami, oraz Orzo z grillowanymi krewetkami, letnimi warzywami i Pesto Vinaigrette.
Instrukcje
1
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Stek posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Połącz 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, ocet i kolejne 5 składników (przez czosnek)w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Umieść stek na grillu lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Odstawić 5 minut; pokroić stek w plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Umieść cukinię i squash na stojaku do grillowania lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; gotować przez 4 minuty z każdej strony lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Miejsce papryka i cebula na grill rack lub brojlerów patelni; gotować 2 minut lub tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.