Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Grillowany stek Fajitas. Jedna porcja zawiera 483 kalorii, 31g białka, oraz 21g tłuszczu. Za $3.17 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, stek wołowy, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 59%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowany Stek Fajitas, Grillowany Stek Fajitas, oraz Grillowany Stek Fajitas.
Instrukcje
1
W dużej zamykanej plastikowej torbie dodaj wołowinę. W innym dużym, zamykanym plastiku, dodaj cebulę i zielony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
W małej dużej misce połącz chili, sok z cytryny, ocet, olej, czosnek, sos Worcestershire, oregano, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlej 1-1 / 2 szklanki na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
4
Warzywa zalać pozostałą marynatą. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5
Odcedź mięso i warzywa, odrzucając marynatę. Grilluj stek pod przykryciem na średnim ogniu przez 10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (w przypadku średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
W międzyczasie pokrój dwa kawałki wytrzymałej folii na 18 cali. x 12-W. prostokąty. Zawiń tortille w jednym kawałku, a warzywa w drugim; szczelnie zamknij folię. Grilluj pod przykryciem na pośrednim ogniu przez 5-7 minut, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Pokrój stek na 1/8 cala. plastry w poprzek ziarna; ułożyć na tortillach. Na wierzch z warzywami i zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
8
W razie potrzeby podawaj z awokado i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy dla Fajitas. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Dziki koń nieokiełznany Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.