Grillowany płaski chleb z karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym Mascarpone i chrupiącymi czerwonymi winogronami

Przepis Grillowany płaski chleb zwieńczony karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym Mascarpone i chrupiącymi czerwonymi winogronami można zrobić w około 55 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 55g tłuszczu i w sumie 921 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,85 USD za porcję. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kalifornijskie winogrona, ser, świeżo płaską pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Spróbuj Grillowany Płaski Chleb Z Karmelizowaną Cebulą I Niebieskim Serem, Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie z patelni Bekonowej SOS zwieńczony jajkiem na twardo, oraz Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie z patelni Bekonowej SOS zwieńczony jajkiem na twardo dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wyjmij ciasto na pizzę z lodówki na 1 godzinę przed rozpoczęciem.
Na dużej patelni do smażenia na średnim ogniu dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodaj cebulę i powoli karmelizuj, aż będzie brązowa i kremowa około 20 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Podgrzej grill na średnim ogniu i wytrzyj olejowanymi ręcznikami papierowymi, aby uzyskać nieprzywierającą powierzchnię. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każde ciasto do pizzy na wydłużony kształt, około 12 na 8 cali i około 1/2 cala grubości.
Posmaruj oliwą z oliwek i grilluj z obu stron, aż się rozgrzeje i grilluj, około 4 minut z każdej strony.
Przełóż na blachę do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj mascarpone i ser pleśniowy. Posmaruj mieszanką serów każdą ze skórek pizzy z grilla.
Wstaw do piekarnika na 2 do 3 minut, aż ser się rozpuści.
Wyjmij z piekarnika i przełóż na deskę do krojenia lub półmisek.
Na wierzch z karmelizowaną cebulą, prażonymi orzechami włoskimi i świeżymi winogronami. Dopraw kilkoma zwojami świeżo zmielonego czarnego pieprzu, skrop odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i posyp świeżą natką pietruszki.