Grillowany Oregon Chinook w rosole imbirowym Matsutake
Grillowany Oregon Chinook w rosole imbirowym Matsutake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 869 kalorii, 52g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 7,03 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz Katsuo bonito wióry, łosoś, konbu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane ciasto funtowe ze świeżymi mieszanymi jagodami Oregon, Dorsz w bulionie czosnkowo-imbirowym, oraz Matsutake Gohan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połącz tamari, imbir, pastę chili, skórkę cytrynową i cukier i polej porcjami łososia w płytkim naczyniu. Obróć rybę, aby równomiernie ją pokryć, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
Srebrne Nonpareile
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Tamari
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Łososia wyjąć z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Łososia posmarować olejem ze wszystkich stron. Na gorącym grillu gotować na gorących węglach przez 2 do 3 minut do brązowienia i oznaczyć ryby ładnie, włączyć i kontynuować gotowanie do pożądanej doneness, 2 do 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Gotować na wolnym ogniu marchew, pory i szalotki w przyprawionym bulionie, aż al dente, o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Słonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Aby podawać, podziel bulion z warzywami między 6 misek, na wierzch każda z lepkim ciastem ryżowym, pieczarkami i grillowaną porcją łososia. Na koniec posypać prażonym sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Lepki Ryż
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wszystkie składniki, z wyjątkiem wiórków bonito, zagotować na wolnym ogniu w rondlu. Gotować na małym ogniu przez 45 minut, zdjąć z ognia i delikatnie wymieszać z wiórkami bonito. Odstawić bulion na 20 do 30 minut przed odcedzeniem. Odcedzić i wyrzucić substancje stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
8
Ocet ryżowy, cukier i sól morską zagotować w małej patelni z sosem, zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
9
Umieść ryż, wodę i konbu w ciężkim rondlu i przykryj, gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Kiedy ryż zacznie się gotować, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, delikatnie wymieszaj i kontynuuj gotowanie, przykryte, aż cała ciecz zostanie wchłonięta. Pozostawić ugotowany ryż do ostygnięcia 10 do 15 minut przykryte czystym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
10
Obróć ugotowany ryż na tacę lub dużą miskę i wachluj do ostygnięcia. Za pomocą dużej miarki lub ręce zwilżone mieszaniną octu i wody porcji lepki ryż na 6 kulek i spłaszczyć je do postaci ciasta. Lekko owinąć ciasta i przytrzymać w ciepłym miejscu do czasu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Gotowany
Lepki Ryż
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier