Grillowany Marynowany Bakłażan

Grillowany Marynowany Bakłażan
Grillowany marynowany bakłażan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 79 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, liści pietruszki, bakłażana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grecki marynowany Grillowany bakłażan i Kabaczek letni, Bakłażan Marynowany, oraz Azjatycki Marynowany Bakłażan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pietruszkę drobno posiekać z kaparami i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2
Dodaj oregano i peperoncini i posiekaj wszystko razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
3
Umieścić mieszaninę w misce, wymieszać z olejem, doprawić solą i pieprzem, i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Rozgrzej grill węglowy lub gazowy na świeżym powietrzu lub patelnię do palenia na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieść wystarczającą ilość plastrów bakłażana na grillu, aby pokryć go bez tłoczenia. Ugotować bakłażana, aż dobrze oznaczone, 3 do 6 protokół, a następnie odwrócić plastry nad. Gotować do miękkości, o 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Usuń bakłażana z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wlać ocet do płytkiej miski. Gdy jeszcze gorące, zanurzyć każdy plasterek bakłażana do octu i odstawić na talerzu. Kontynuuj grillowanie i zanurzanie bakłażana, aż wszystkie plastry zostaną ugotowane i doprawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Łyżka 2 łyżki mieszanki pietruszki na talerz i równomiernie rozprowadzić z tyłu łyżki. Ułóż połowę grillowanego bakłażana na pietruszce w jednej warstwie. Każdy plaster bakłażana posmarować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
9
Umieść na wierzchu drugą warstwę bakłażana i rozłóż na niej pozostałą pietruszkę. Przykryć naczynie folią i odstawić do marynowania w temperaturze pokojowej na około 2 godziny (lub dłużej przechowywać w lodówce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
10
Podawać w temperaturze pokojowej.
1
Można zrobić mieszankę pietruszki w robocie kuchennym, ale nie. uważam, że ręczne siekanie daje mi nieco bardziej suchą teksturę, którą wolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Do tego przepisu, nie sól lub olej bakłażana; i grill to suche. W ten sposób ma przyjemną teksturę do żucia. Marynuję bakłażana, jak tylko wyjdzie z grilla, więc smak marynaty przenika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Przedruk za zgodą Salt to Taste: the Keys to Confident, Delicious Cooking by Marco Canora with Catherine Young, © 2009 Rodale Inc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn