Grillowany kurczak z włoską salsą
Grillowany kurczak z włoską salsą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 38g białka, oraz 8G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, pieprz, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany kurczak z włoską salsą, Grillowane krewetki z włoską salsą pomidorową, oraz Papryka Grillowane krewetki z oliwą z oliwek gotowane ziemniaki, marynowana cebula i Salsa Verde po włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 7 składników w średniej misce. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Aby przygotować kurczaka, rozgrzej grill.
Połącz oregano i następne 10 składników (przez 1/4 łyżeczki soli) w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodać kurczaka do worka; uszczelnić. Marynować kurczaka w lodówce 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć kurczaka z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść kurczaka na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 6 minut z każdej strony lub aż kurczak zostanie wykonany.