Grillowany kurczak z salsą z Czarnej Fasoli

Grillowany kurczak z salsą z Czarnej Fasoli
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowany kurczak z salsą z czarnej fasoli może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 30g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi z kurczaka, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sok z limonki, możesz śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z glazurą limonkową i pistacjami jako deser. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mojo marynowany kurczak z grillowanymi fioletowymi ziemniakami i zwęgloną kukurydzą i czarną fasolą Salsa z grillowaną mąką Tortilla, Balsamiczny Grillowany kurczak z salsą z Czarnej Fasoli truskawkowej, oraz Grillowany kurczak z czarną fasolą Mango Salsa Skinnytaste podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlej 2/3 szklanki marynaty do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodać kurczaka; uszczelnić worek i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce 1-2 godziny. Pozostałą marynatę rezerwować do fastrygowania. W małej misce połączyć składniki salsy; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odcedzić kurczaka, wyrzucić marynatę. Grill kurczaka, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła 5-6 minut z każdej strony lub aż termometr odczyta 165°, fastrygując od czasu do czasu zarezerwowaną marynatą w ciągu ostatnich 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia17
Magazyn