Grillowany Kurczak Z Ananasem Quesadilla

Grillowany kurczak z ananasem Quesadilla może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 475 kalorii, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz sos barbecue, jalapeno, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Kurczak Quesadilla, Quesadilla Z Grillowanym Kurczakiem I Kukurydzą, oraz Smoky Grillowana Quesadilla Z Anaheim Chilis i kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
(Do grillowania ananasa: pokroić kliny, przykleić szaszłyki i grillować na małym ogniu.
Pokroić w plasterki.) (Aby tłuc kurczaka, umieść w worku z suwakiem i tłucz młotkiem lub dużą puszką, aby spłaszczyć do jednolitej grubości.)
Posypać solą i pieprzem oraz przyprawą Cajun (lub kminkiem / cayenne itp.)
Skropić oliwę z oliwek na patelni grillowej i grillować z obu stron, aż skończysz, szczotkując sosem barbecue. Odstawić i pokroić w bardzo cienkie plasterki. Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i umieścić skwierczące masło lub margarynę na patelni. Lekko ciepłe i tosty tortille po obu stronach, następnie zdjąć z patelni i odstawić. Do złożenia, posypać cztery rumiane tortille startym Monterey Jack. Ułóż plastry kurczaka równomiernie na powierzchni.
Dodaj plasterki ananasa i plasterki jalapeno.
Posypać kolendrą. W razie potrzeby, skropić dodatkowy sos barbecue na górze.
Dodaj drugą rumianą tortillę na wierzchu każdego z nich. (Będziesz miał cztery kompletne quesadillas w tym momencie.)
Dodaj do piekarnika do ogrzania, lub z powrotem do patelni do ogrzania, aż ser się stopi.
Każdą quesadillę pokroić na sześć klinów.
Podawać z kwaśną śmietaną, pico de gallo i limonkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)]()
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.