Grillowany Kurczak Pizza Mexicana

Grillowany Kurczak Pizza Mexicana
Grillowany kurczak pizza Mexicana może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,26 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 36g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, chili jalapeño, pomidory roma i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Z Kurczakiem Mexicana, Pizza Mexicana, oraz Kukurydza Z Grilla, Crema Mexicana I Cilantro Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ser posypać równomiernie skórką pizzy. Doprawić pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
SerSer
3
Okładka i grill pizza 4 do 6 cali od średniego ciepła 8 do 10 minut lub aż skorupa jest chrupiące i ser topi się. (Jeśli skorupa brązowieje zbyt szybko, umieść kawałek folii aluminiowej między skórką a grillem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn