Grillowany klops z grilla

Grillowany klops z grilla
Przepis na Grillowany klops z grilla można przygotować w około 1 godzinę i 15 minut . Jedna porcja zawiera 305 kalorii , 17 g białka i 19 g tłuszczu . Ten przepis służy 16 osobom. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jest idealny na Czwarty Lipca . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Jeśli masz pod ręką ketchup, estragon, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako tanie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 44% . Spróbuj klopsów z grilla z grilla , klopsów z grilla i Najlepszych klopsów z grilla, aby znaleźć podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill zewnętrzny na średnim ogniu i zeskrob ruszty do czysta. Spryskaj ruszty nieprzywierającym sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
W misce wymieszaj mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, bułkę tartą, cebulę, jajko, sos Worcestershire, czosnek, estragon, sól morską i czarny pieprz. Podziel mieszaninę na pół i uformuj 2 bochenki, każdy o średnicy około 4 cali i długości 6 cali. W małej misce wymieszaj sos barbecue z ketchupem, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Każdy klops kładziemy bezpośrednio na przygotowanym ruszcie grillowym, następnie smarujemy go około 3 łyżkami mieszanki sosu barbecue; grilluj, aż bochenki osiągną temperaturę wewnętrzną co najmniej 160 stopni F (73 stopnie C), około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn