Grillowany klops z grilla
Przepis na Grillowany klops z grilla można przygotować w około 1 godzinę i 15 minut . Jedna porcja zawiera 305 kalorii , 17 g białka i 19 g tłuszczu . Ten przepis służy 16 osobom. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jest idealny na Czwarty Lipca . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Jeśli masz pod ręką ketchup, estragon, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako tanie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 44% . Spróbuj klopsów z grilla z grilla , klopsów z grilla i Najlepszych klopsów z grilla, aby znaleźć podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej grill zewnętrzny na średnim ogniu i zeskrob ruszty do czysta. Spryskaj ruszty nieprzywierającym sprayem kuchennym.
W misce wymieszaj mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, bułkę tartą, cebulę, jajko, sos Worcestershire, czosnek, estragon, sól morską i czarny pieprz. Podziel mieszaninę na pół i uformuj 2 bochenki, każdy o średnicy około 4 cali i długości 6 cali. W małej misce wymieszaj sos barbecue z ketchupem, aż dobrze się połączą.
Każdy klops kładziemy bezpośrednio na przygotowanym ruszcie grillowym, następnie smarujemy go około 3 łyżkami mieszanki sosu barbecue; grilluj, aż bochenki osiągną temperaturę wewnętrzną co najmniej 160 stopni F (73 stopnie C), około 1 godziny.