Grillowany klops z grilla

Grillowany klops z grilla
Przepis na Grillowany klops z grilla można przygotować w około 1 godzinę i 15 minut . Jedna porcja zawiera 305 kalorii , 17 g białka i 19 g tłuszczu . Ten przepis służy 16 osobom. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jest idealny na Czwarty Lipca . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Jeśli masz pod ręką ketchup, estragon, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako tanie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 44% . Spróbuj klopsów z grilla z grilla , klopsów z grilla i Najlepszych klopsów z grilla, aby znaleźć podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill zewnętrzny na średnim ogniu i zeskrob ruszty do czysta. Spryskaj ruszty nieprzywierającym sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
W misce wymieszaj mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, bułkę tartą, cebulę, jajko, sos Worcestershire, czosnek, estragon, sól morską i czarny pieprz. Podziel mieszaninę na pół i uformuj 2 bochenki, każdy o średnicy około 4 cali i długości 6 cali. W małej misce wymieszaj sos barbecue z ketchupem, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Każdy klops kładziemy bezpośrednio na przygotowanym ruszcie grillowym, następnie smarujemy go około 3 łyżkami mieszanki sosu barbecue; grilluj, aż bochenki osiągną temperaturę wewnętrzną co najmniej 160 stopni F (73 stopnie C), około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn